úterý 5. července 2011

Rok koně (když jste narozeni v roce koně)

Koně mají mnoho podob: někteří se postaru plahočí s pluhy, jiní jsou skvělí závodníci a vynikající skokani. Známe i jankovité mustangy. Většinou se rádi sdružují a dávají přednost týmové práci, ale říká se, že každých 60 let (1906 a 1966) se narodí Ohniví koně a obraz se změní. Hlavní touhou Ohnivých koní je změnit podmínky vzpourou, přičemž neuvažují o následcích. Je dobré si pamatovat, že každý kůň má skrytý potenciál. 


Koně mívají velkou sílu a vytrvalost. Jsou připraveni tvrdě si vydělávat na živobytí, někdy však chtějí příliš rychle uhánět kupředu. Občas se jim příčí jakákoli kontrola nebo vměšování do jejich záležitostí. Mohou se proto jevit jako unáhlení nebo prchliví. 


Tato majestátní stvoření potřebují vybít svou fyzickou energii a mají v oblibě cestování. Konverzace je pro ně stimulující, rádi si popovídají s přáteli. Nejhůře se ke koni zachováte, jestliže ho ignorujete. 


Přes svou čestnost mají koně štěstí ve finanční oblasti a dokáží své zisky také utratit. Dobře se oblékají a mnozí si pořizují nákladné šaty. Na domácí práce si někoho najmou, protože tak přízemní práce je pod jejich důstojnost. Úspěch někdy mívají i ve světě podnikání a v povoláních, která souvisejí s technickými konstrukcemi. 


Láska je někdy problém, protože koně mají silnou vůli a občas nejsou tolerantní. Naštěstí se díky společenskosti naučí kompromisům. Zklamou-li se v lásce, utápějí se v sebelítosti a nepátrají po vlastních chybách. Většinou však bývají spolehliví.

Žádné komentáře:

Okomentovat